Betta på fotboll

De flesta som är intresserade av fotboll känner till det här fenomenet men det kan ändå vara värt att nämna. De allra flesta som bettar på fotboll gör det för att det är roligt och ökar spänningen men det finns också de som är otroligt duktiga på det och faktiskt tjänar mycket pengar på det. Det skrivs om det på tippat och de ger också ut speltips på många stormatcher. Det finns lite olika sätt att betta på sport men det enklaste och vanligaste är helt enkelt att gissa på matchresultat.

Man bettar helt enkelt på om hemmalaget vinner, bortalaget vinner eller om det blir oavgjort. Beroende på vilket lag som är favoriter inför matchen så ser oddsen annorlunda ut och man får mer pengar i vinst om man satsar på det lag som har minst chans att vinna. Här kan man också ibland få lite mer specifika betts som ökar oddsen. Till exempel kan man satsa på att hemmalaget kommer att vinna med minst 2 mål. Det är heller inte ovanligt att man kan satsa på hur många mål det blir i respektive halvlek och så vidare.

De allra flesta sportsbooks erbjuder också livebetting vilket är när man satsar på en pågående match och där oddsen ändras hela tiden samt att det läggs till nya spel. I livebetting så bettar man på en pågående match. Man kan så klart satsa på vilka som vinner matchen men också vem som gör nästa mål, vem som först gör mål på en hörna eller vem som får nästa gula kort och liknande. Livebetting är väldigt roligt och spännande att hålla på med och det kan liva upp den tråkigaste fotbollsmatchen riktigt rejält.